Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Porsche 911

A Porsche 911 a németországi Stuttgart Porsche AG által gyártott sportkocsi volt. A híres, megkülönböztető és tartós design 1963 ősszel került bevezetésre és 1989-ig épült. Ezt egy módosított változat váltotta fel, amelyet a Porsche 964-nek neveztek, de Porsche 911-ként értékesítették, ahogyan az aktuális modellek is.

Porsche Classic autók eladó

A Porsche 911 mechanikailag figyelemre méltó volt a hátsó motorok és a léghűtés miatt. A kezdetektől fogva az 911-et mind a magánszemélyek, mind maga a gyár módosította a versenyek, a versenyek és más típusú autóversenyek számára. Az eredeti 911-sorozat gyakran szerepel a legsikeresebb versenyautóként, különösen akkor, ha a variációit tartalmazza, főként az 911-eredetű 935-t, amely 24 órákat nyert Le Mans-nak és más nagyobb sportkocsiknak, a prototípusokkal szemben.

Az 911 egy sokkal erősebb, nagyobb, kényelmesebb helyettesítőt fejlesztett ki a Porsche 356, a vállalat első modellje, és lényegében a Volkswagen Beetle sportos fejlődése. Az új autó nyilvánosan debütált az 1963 Internationale Automobil-Ausstellungban.

Porsche 911 vásárlása?

A projektet eredetileg a "Porsche 901" -nek nevezték ki a projekt belső száma után. Ugyanakkor a Peugeot tiltakozott azzal az indokkal, hogy Franciaországban kizárólagos joga volt a gépkocsi-nevek három számból álló, nulla közepén lévő nevére. Így ahelyett, hogy az új modellt Franciaországban más néven értékesítették volna, Porsche 911-ra változtatta a nevet. 1964-ban értékesítették.

Porsche 911

E & R Classics, a Porsche klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Porsche 911 autó megvásárlása az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Porsche 911 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Porsche 911 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk