Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Jaguar XJ6

A Jaguar XJ6 a Jaguar XJ sorozat több generációja során jelent meg. Az első generáció 1968-tól 1992-ig tartott. Az XJ6 egyenes hatszögű hengerrel volt felszerelve. Az autó hasonló műszerfal-műszerekkel volt összehasonlítva a korábbi Jaguárokkal. Az autót 1968 szeptemberében mutatták be. Az autót a televíziós reklámok során a „legszebb Jaguárnak” nevezték. Az XJ6-nak nagy volt a kereslete, ami ahhoz vezetett, hogy a Jaguar küzdött a gyártás lépésein. Emiatt a Jaguar XJ6 eleinte néhány problémát tapasztalt az autó minőségével kapcsolatban.

Jaguar Classic autók eladó

Októberben a Jaguar bemutatta az XJ6 második generációját. Az új XJ6 sokkal modernebbnek tűnt, mint az első generációs XJ6. Az autó tartalmazott egy szögletes kialakítást és egy téglalap alakú fényszórót. Az XJ6 szintén luxus változatban érkezett, nevezetesen a Daimler vagy a „Vanden Plas” változatban. A Daimler verzió olyan dolgokat tartalmazott, mint a krómozott részletek és a bőr bőre. Az autó mechanikája nem különbözött az eredeti verziótól.

Jaguar XJ6 vásárlása?

Jaguar arcmaszkot adott az XJ6-nak. Az autó karosszériája kerek lett, és az autóba például dupla fényszórók és a felülvizsgált AJ16 motor került. Ezzel a verzióval javult a Jaguar gyártásának minősége. A harmadik generációban, 2003 és 2009 között, az XJ6 ismét előkerült. Az autó most tartalmazott egy V6-os motort. Az autó alvázát főleg alumíniumból készítették.

Jaguar XJ6

E & R Classics, a Jaguar klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak egy Jaguar XJ6 autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások Jaguar XJ6 autójára
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Jaguar XJ6 autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk