Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ferrari 348

A Ferrari 348 egy középmotoros, hátsó kerék meghajtású V8 kétüléses sportkocsi, amely a Ferrari 328-et 1989-ben helyettesíti és folytatja 1995-ig. Az 348, a jelzett 348 tb (Trasversale Berlinetta) a kupé verzióhoz és az 348 ts (Spider) a targa verzióhoz, a normál 3.4-literes 4-szelep-henger V8 motor változata. Elődeihez hasonlóan a modellszámot a konfigurációjából származtatták, az első 2 számjegy pedig az elmozdulás, az 3rd pedig a hengerek száma. A motort hosszirányban szerelték fel és egy keresztirányú kézi sebességváltóval, mint a Mondial t. Az 348 tb és ts modellnévben a "T" a sebességváltó keresztirányú helyzetére utal.

Ferrari Classic autók eladó

A Ferrari 348 stílus különbözött a Ferrari Testarossahoz hasonlított, elrepedt oldalsó légbeszívókkal és téglalap alakú hátsó lámpákkal. Az 348-ot kettős számítógépes motorkezeléssel, kettős redundáns féktárcsákkal és önellenőrző légkondicionáló és fűtési rendszerekkel szerelték fel. Az 1993 és az azt követő modellek japán gyártású indítómotorokkal és Nippondenso áramfejlesztőkkel rendelkeznek a megbízhatóság javítása érdekében, valamint az elülső bal oldali sárvédőben található akkumulátor jobb súlyeloszlás érdekében. A Testarossahoz hasonlóan, de az 308 és az 328 kivételével az olaj- és hűtőfolyadék radiátorokat az orrról az oldalra helyezték át, és jelentősen kibővítették az autó derékát, de sokkal könnyebbé tették a kabin hűtését.

Ferrari 348 vásárlása?

A Ferrari 348-et száraz olajteknő rendszerrel szerelték fel, hogy megakadályozzák az olaj éhezését nagy sebességgel és kemény kanyarodás közben. Az olajszintet csak pontosan ellenőrizheti a mérőpálcán, amikor a motor ezen beállítás miatt fut. A Ferrari 348 állítható magasságú felfüggesztéssel és egy levehető hátsó alvázzal volt felszerelve, hogy felgyorsítsa a motort a karbantartáshoz. Ez a jármű a Ferrari Enzo számára is tesztmulus volt.

Ferrari 348

E & R Classics, a Ferrari klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyökkel jár a Ferrari 348 autó vásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ferrari 348 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Ferrari 348 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk