Április 27. (Királyok Napja) A BEMUTATÓTEREM ZÁRVA
Menj a leltárba Adja el az autómat

Austin Healey 3000 MK I

Az eredeti Austin Healey 3000 2912 köbcentis i6 motorral rendelkezik, iker SU karburátorral és Girling első tárcsafékekkel. A Mark I név a Mark II megjelenése után keletkezett, korábban Austin Healey 3000 néven. Drótkerekek, overdrive sebességváltó, laminált szélvédő, állítható kormányoszlop, fűtés, levehető keménytető és kéttónusú festés mind választható volt.

Az eredeti 3000-es 1959 márciusa és 1961 márciusa között készült, és a modell neve BT7 Mark I (négy ülés) és BN7 Mark I (két ülés). Összesen 13,650 2,825 autó készült (7 10,825 BN7 Mark I és XNUMX XNUMX BTXNUMX Mark I).

A The Motor Magazine által 7-ban tesztelt keménytetővel és túlhajtással rendelkező BT3000 1960 végsebessége 185 km/h volt, és 0 másodperc alatt gyorsul 97-ról 11.7 km/h-ra. Az üzemanyag-fogyasztás 21.6 mérföld/gallon volt. A tesztautó áfával együtt 1,326 fontba került.

Vásároljon Austin Healey 3000 MK I klasszikust az E&R Classics-nál

Az első számú prioritás az Ön számára megfelelő Austin Healey megtalálása. Álmai autója keresése gyakran az interneten kezdődik. Az ERClassics mindent megtett azért, hogy képet adjon az autókról, így a saját oldalunkon minden autót ellátunk fotóriporttal, 360 fokos képekkel, videóval és háttérinformációkkal az autóról. Inkább fizikailag nézné meg az autót? Ezután meglátogathatja bemutatótermünket a hollandiai Waalwijkban. Tekintse meg weboldalunkat a nyitva tartásról.

Vásároljon egy klasszikus Austin Healey 3000 MK I-t 

Kiváló minőségű Austin Healey 3000 MK I klasszikus autók az E&R Classics-nál

Az összes általunk kínált klasszikus autót, beleértve az Austin Healey 3000 MK I-t is, egy 125 pontot tartalmazó listához hasonlítjuk. Ezt az értékelést egyik saját technikusunk végzi el. Az ERClassics számára nagyon fontos a tökéletes állapotú klasszikus autók szállítása. Az általunk kínált klasszikus autók ezért kiváló minőségűek. Ha többet szeretne tudni egy klasszikus autó karbantartásáról, vagy kíváncsi arra, hogy mit csinálnak a klasszikus autóműhelyek szerelői, kattintson itt.

Cserélje le vagy adja el Austin Healey 3000 MK I klasszikus autóját

Az ER Classics-nál természetesen vásárolhat egy Austin Healey 3000 MK I-t, de lehetőséget kínálunk jelenlegi klasszikus autójának eladására vagy cseréjére is. Ha további információra van szüksége klasszikus autója eladásával vagy kereskedésével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. egyik klasszikus autó szakértőnk. Természetesen felkeresheti bemutatótermünket is, hogy megbeszéljük a lehetőségeket.

Adja el vagy cserélje le az Austin Healey 3000 MK I-t ?

Karbantartás egy klasszikus autón

Természetesen minden autónak szüksége van karbantartásra, és néha előfordulhat, hogy valamit javítani kell. Nincs ez másként egy klasszikus autó esetében sem. Mivel szereti klasszikus autóját kiváló állapotban tartani, fontos egy jó garázs. Bármelyik garázs tud Önnek karbantartást biztosítani, de néha csak egy kis specialitásra van szüksége, akkor dönthet úgy, hogy elviszi klasszikus autóját egy klasszikus autó műhelybe, ahol 1 klasszikus autó márkára vagy típusára összpontosítanak. A szerelők gyakran ugyanazokkal a klasszikus autókkal dolgoznak, így ezeknek a klasszikus autóknak a karbantartására vagy javítására szakosodtak.

Az ER Classics a megfelelő klasszikus Austin Healey 3000 MK I-t kínálja az Ön számára!

Raktárkészletünkért kattintson ide

Milyen előnyökkel jár, ha megvásárol egy Austin Healey 3000 MK I klasszikust az ER Classics-tól?

- Austin Healey klasszikusok nagy választéka eladó
- Minden klasszikus autót alaposan átvizsgáltunk saját műhelyünkben
- Saját műhely 20 szerelővel
- Regisztráció és ellenőrzések
-Szállítás az egész világon az ajtóig
- Kiváló minőség és szolgáltatás
- Beváltási lehetőségek
- Az ügyfelek 8.9-re értékelnek minket 

Európa első számú online klasszikus autókereskedése

Ha egy gyönyörű új Austin Healey 3000 MK I-t keres, az egyik saját klasszikus autó szakértőnk segít Önnek. Az ERclassics 2008 óta a klasszikus autók vásárlására és eladására specializálódott, és joggal mondhatja magát Európa első számú klasszikus autókereskedésének.