Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van
Menj a leltárba Adja el az autómat

Austin Healey 100 / 4

Amikor Donald Healey 1952-ben kezdte el keresni a vállalkozás bővítésének módjait, Leonard Lord (a British Motor Corporation ausztriai részlegéből) kereste a módját, hogy kibővítse vonalát. Az Austin Healey név akkor született, amikor Leonard Lord meglátta, hogy Donald Healey prototípusú autója a londoni autószalonon az Austin A90-es modell alapján készült. Az eredeti A90 prototípus végül az Austin Healey 100/4 lett, egy tiszta és megfizethető sportos autó. Az amerikai rajongók gyorsan támogatták ezt az autót, szilárdan megalapozva Austin-Healey hírnevét.

Austin Healey Classic autók eladó

Az 4 henger Austin Healey különféle variációi voltak. Az eredeti, BN4 néven ismert autó, amelyet az 1 őszig építettek. BN1955, a következő évben épült, és új, négyfokozatú sebességváltót szerzett (még mindig túlhajtással). Az 2-től az 1954-ig a Healey cég kifejlesztett és továbbfejlesztett egy BN1955 versenyt, melyet az 1S (S for Sebring) nevű cégnek nevezett, amely egy lecsupaszított alumínium karosszériát tartalmazott, és módosított 100-bhp motorja volt. Az 132-eket 1159M néven is felépítették, a BN100 átalakítást 2 bhp-vel, duo-tónusú festékkel és válogatott test- és alvázmódosítással.

Vásárol egy Austin Healey 100 / 4?

A Healey 100-nek sikerült nagyon jó hírnevet kialakítani, különösen az USA-ban. Valójában az 14.000 BN1s és a BN2-ek többsége Amerikában került értékesítésre.

Austin Healey 100-4

E & R Classics, az Austin Healey klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyökkel jár az Austin Healey 100-4 autó megvásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások az Ön Austin Healey 100-4 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Austin Healey 100-4 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk