Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Salon Retro Mobile Paris 2022

Február 2022.

Eladó klasszikus autók>

Körülbelül 620 kiállító, több mint 6500 m² kiállítótér, 1000 jármű és több mint 120 klub található a Salon Retro Mobile-ban. Az eseményre 2022 februárjában kerül sor. Idén a Retromobile az 1., 2. és 3. pavilonban lesz, a párizsi Porte de Versailles kiállítási központ legnagyobb és legrangosabb termében.

 

Ez azt jelenti, hogy több művész, több klub, több szövetség, több alkatrész és méret modell eladó, több rendezvényszervező, több restaurátor. Több hely a kiállítók számára, nagyobb kényelem a látogatók számára, több ok a vásárlásra, álmodásra, információszerzésre és új és régi termékek megcsodálására a számtalan standon. A kiállítók és az autókereskedők mindent megtesznek azért, hogy a világ négy sarkából a látogatók boldogok legyenek. És még több meglepetés van, amit csak ez a show kínál. Az örökség és a történelem a Retromobile-ban találkoznak, ahol az egész dedikált csapat szívesen fogadja Önt.

 

A vásár széles nyitvatartást kínál, így körülnézhet a szabadidejében. A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 22 euró. A 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Keresse meg az útvonal leírását a hivatalos weboldalon.