Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Salon Retro Mobile Paris 2021

Február 2021.

Eladó klasszikus autók>

Körülbelül 620 kiállító, több mint 6500 m² kiállítótér, 1000 jármű és több mint 120 klub található a Salon Retro Mobile-ban. Az eseményre 2021 februárjában kerül sor. Idén a korábbi évek folyamatos sikerének ösztönzésére a Retromobile az 1., 2. és 3. pavilonban kerül megrendezésre, amely a párizsi Porte de Versailles kiállítási központ legnagyobb és legrangosabb helyszíne.

 

Ez több helyet jelent a kiállítók számára, több információt találni, új és régi termékeket megragadni a számtalan standon, több kényelmet a látogatóknak, több okot vásárolni és álmodni. Több művész, több klub, több szövetség, több alkatrész és méret eladó, több rendezvényszervező, több restaurátor. Az autókereskedők mindent megtesznek azért, hogy kielégítsék a látogatókat a világ négy sarkából. És még több meglepetés van, amit csak ez a show kínál. Az örökség és a történelem a Retromobile-ban találkoznak, ahol az egész dedikált csapat szívesen fogadja Önt.

 

Széles nyitvatartási idő van, így egy pillantást vethet a szabadidejére. A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 22 euró. A 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Keresse meg az útvonal leírását a hivatalos weboldalon.