Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Salon Retro Mobile Paris 2020

5 - 9 Február 2020.

Eladó klasszikus autók>

A Salon Retro Mobile körülbelül 620 kiállítóval, több mint 6500 m² kiállítótérrel, 1000 járművel és több mint 120 klubkal rendelkezik. Az esemény 5. február 9. és 2020. között zajlik. Idén a korábbi évek folyamatos sikerének ösztönzésére a Retromobile az 1., 2. és 3. pavilonban lesz, a párizsi Porte de Versailles kiállítási központ legnagyobb és legrangosabb termében. .

 

Ez több helyet jelent a kiállítók számára, nagyobb kényelmet biztosít a látogatóknak, több okot vásárolni, álmodni, információt találni és megcsodálni az új és régi termékeket a számtalan standon. Több alkatrész és méretmodell eladó, több rendezvényszervező, több restaurátor, több művész, több klub, több szövetség. A testépítők és az autókereskedők mindent megtesznek azért, hogy kielégítsék a látogatókat a világ négy sarkából. És még több meglepetés van, amit csak ez a show kínál. Az örökség és a történelem a Retromobile-ban találkoznak, ahol az egész dedikált csapat szívesen fogadja Önt.

 

Széles nyitvatartási idő van, így körülnézhet a szabadidejében. A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 22 euró. A 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Keresse meg az útvonal leírását a hivatalos weboldalon.