Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Retro Classics Stuttgart 2023

március 2023

Eladó klasszikus autók>

A Retro Classics Stuttgart a vásár a klasszikus autók minden szerelmese számára. A klasszikus autóipar központi találkozóhelyévé vált. A vásár Németország déli részén zajlik, sok látogatót vonz. A kiállítás során sokat mesélnek a klasszikus autókról a kiállítási stuttgarti számos teremben. Ezen felül klasszikus autók is megvásárolhatók. A vásárra 2023 márciusában kerül sor.

Rendezvényeket és mindenféle egyéb programot szerveznek annak érdekében, hogy felejthetetlen napot töltsön el. Ez azt jelenti, hogy a kiállítás minden napján körülbelül 10 bemutatót és más lenyűgöző és informatív előadást tartanak. A belépőjegyért felnőtteknek napi 20 eurót, a 6-15 éves gyermekek számára pedig napi 15 eurót kell fizetni. A kiállítás nyitvatartási ideje 9-6 óra, így körülnézhet, és élvezheti a gyönyörű klasszikus autókat és bemutatókat.

Ha érdekli ez a vásár, és saját klasszikus autójával szeretne jönni, akkor ezt megteheti. Klasszikus autóját kis díj ellenében biztonságosan parkolhatja a Messepiazza West épületében, amely közvetlenül a nyugati bejárat előtt található. Van elegendő parkolóhely a mindennapi autó számára. A jövőben a tervezett rövid és távolsági vasútállomás rövid útvonalakat fog biztosítani, amelyek percek alatt eljuthatnak Messepiazza-ba. A cím Messepiazza 1, Stuttgart.