Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Retro Classics Stuttgart 2022

17 - 20 március 2022

Eladó klasszikus autók>

A Retro Classics Stuttgart a klasszikus autók minden szerelmese számára a vásár. Ez a dél-németországi kiállítás a klasszikus autóipar központi találkozóhelyévé vált. Nagyon sok látogatót vonz. Mindent elmondnak a klasszikus autókról a stuttgarti kiállítási terület sok teremében. Ezeken a showkon kívül természetesen klasszikus autók is vásárolhatók. A vásárra 17. március 20-2022-án kerül sor.

Különleges bemutatókat és mindenféle egyéb programot szerveztek annak érdekében, hogy felejthetetlen napot töltsön el. Körülbelül 10 előadást és egyéb lenyűgöző és informatív előadást tartanak naponta. A felnőttek belépési ára napi 20 euró, a 6-15 éves gyermekek pedig napi 15 euró. A széles nyitva tartásnak köszönhetően, amely 9 és 6 óra között tart nyitva, körülnézhet és élvezheti az összes gyönyörű klasszikus autót.

 Érdekel ez a vásár és szeretne jönni saját klasszikus autójával? Ez lehetséges! Lehetőség van kis parkolásra a klasszikus autóját a Messepiazza West épületnél, amely közvetlenül a nyugati bejárat előtt található. Van elegendő parkolóhely a mindennapi autó számára. A jövőben a tervezett rövid és távolsági vasútállomás rövid útvonalakat fog biztosítani, amelyek percek alatt eljuthatnak Messepiazza-ba. A cím Messepiazza 1, Stuttgart.