Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Retro Classics Stuttgart 2021

18 március 21 március 2021

Eladó klasszikus autók>

A Retro Classics Stuttgart a klasszikus autók szerelmeseinek tisztessége. Ez a kiállítás egyértelműen a klasszikus autóipar központi találkozóhelyévé vált Németország déli részén, és nagyszámú látogatót vonz. A stuttgarti vásárterületek számos teremében mindent elmondunk a klasszikus autókról. Idén ez lesz az 18 március és 21 március 2021 között.

 

Különleges előadásokat és mindenféle egyéb programot szerveznek, hogy felejthetetlen napot nyújtsanak. Naponta körülbelül 10 előadás vagy más lenyűgöző és informatív előadás zajlik, ezért mindenképp érdemes ellátogatni ide. A felnőttek belépője egy napra 18 euró, két napra 28 euró, a 6 és 15 év közötti gyermekek számára 13 euró. A nyitva tartás nagyon tág, és elegendő időt kínál a csendes sétára és a sok lenyűgöző esemény előkészítésére. .

 

Érdekli, és szeretne-e saját klasszikus autójával érkezni? Melyik tud! Autóját a nyugati bejáratnál található új Messepiazza Westnél parkolhatja 7 euróért. Mindennapi autójához nem kevesebb, mint 8,200 parkolóhely áll rendelkezésre, de ha a repülőtér helyiségeit is használják, ez 15,000 1 lesz. . A cím a stuttgarti Messepiazza XNUMX.