Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Retro Classics Stuttgart 2020

27 február 1 március 2020

Eladó klasszikus autók>

A Retro Classics Stuttgart a klasszikus autók szerelmeseinek tisztessége. Ez a vásár a dél-németországi klasszikus autóipar találkozóhelyévé vált, és több ezer látogatót vonz. A stuttgarti vásárterületek számos csarnokában a klasszikus autók mindent bemutatnak a látogatóknak. Idén február 27 és 1 2020 között kerül megrendezésre.

 

Rendezvényeket és mindenféle egyéb programot szerveznek, hogy felejthetetlen napot nyújtsanak. Naponta körülbelül 10 különleges bemutató vagy más lenyűgöző előadás van. Ezért érdemes meglátogatni. A felnőttek belépődíja 18 euró egy napra és 28 euró 2 napra, 6-15 éves gyermekek számára 13 euró. Nagyon nagy nyitvatartási idő van, és elegendő időt kínálunk arra, hogy sétálgassunk és élvezhessük a sok lenyűgöző eseményt.

 

Érdekli, és szeretne-e saját klasszikus autóival jönni? Melyik tud! Az új Messepiazza West 7 euróért parkolhat, amely közvetlenül a nyugati bejárat előtt található. A mindennapi autójával érkezik? Ehhez nem kevesebb, mint 8,200 parkolóhely áll rendelkezésre, de ha a repülőtérről érkezőket is igénybe veszik, ez 15,000 1 lesz. A cím a stuttgarti Messepiazza XNUMX.