Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Retro Classics Stuttgart 2019

7 - 10 március 2019

Eladó klasszikus autók>

A Retro Classics Stuttgart a klasszikus autók szerelmeseinek tisztessége. Ez a vásár egyértelműen a klasszikus autógyártás központi találkozóhelyévé vált Németország déli részén, és ezreit vonzza. A stuttgarti vásárterületek számos csarnokában minden évjáratú autót bemutatnak a látogatóknak. Idén 7-től 10 március 2019-ig kerül sor.

 

Különleges előadásokat és mindenféle egyéb programot szerveznek, hogy felejthetetlen napot nyújtsanak. Naponta körülbelül 10 előadás vagy más lenyűgöző előadás van, ezért mindenképpen megér egy látogatást. A felnőttek belépője egy napra 18 euró, 28 nap 2 napra. Ez 13 euró 6–15 éves gyermekek számára. A nyitva tartás is nagyon hosszú, és elegendő időt kínál Önnek a csendes sétára és a sok lenyűgöző esemény megismerésére.

 

Érdekli, és szeretne-e saját klasszikus autójával érkezni? Melyik tud! Parkolhat autójával az új Messepiazza Westnél, amely közvetlenül a nyugati bejárat előtt található, 7 euróért. Mindennapi autójához nem kevesebb, mint 8,200 parkolóhely áll rendelkezésre, de ha a repülőtér parkolóit is használják, akkor ez 15,000 1. A cím a stuttgarti Messepiazza XNUMX.