Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Retro Classics Köln 2019

15 - 17 november 2019

Eladó klasszikus autók>

A Retro Classics kölni vásár egy klasszikus autóvásár a szezon végén. Több mint 400 hazai és nemzetközi autógyártó, kereskedő, gyűjtő és szakember mutatkozik be a Retro Classics Kölnben, és gyönyörű klasszikus autókat mutat be az egész világon. Ez egy legalább 40,000 15 m²-es kiállítótér. Erre 17. november 2019–XNUMX.

 

A vásár több mint 1,500 kiváló minőségű, klasszikus autókat, gyűjtőelemeket, ritka pre-háborús modelleket, történelmi haszongépjárműveket, eredeti alkatrészeket, tartozékokat és különböző helyreállítási szolgáltatásokat kínál. A választott kiállítások, információs fórumok, járművek értékesítése, érdekes különleges műsorok, számos klubbemutató és előadás, a kiállítás Kölnben mindent kínál.

 

Széles nyitvatartási idő van, amely lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépődíj nem sok, ezért mindenképpen megér egy látogatást. A cím: Koelnmesse GmbH, Messeplatz 1, 50679 Köln. Keresse meg az útvonal leírását a hivatalos weboldalon.