Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (születési év: 1962) szerelő.

 

Én és a feleségem használtak oldalkocsis kereszteket. Erre a sportra fényes sárga Ford Transit volt, ahol vezetettem, és a feleségem az oldalkocsiban volt. Szerettük, különösen azért, hogy együtt tudjunk csinálni valamit. Ezt tettük több éve. Valójában soha nem volt saját autónk, mert nem volt szükség. Minden kerékpárral elérhető volt. Amikor autóink voltak, tisztán a sportunkra használtuk őket.

 

4 évig tanultam elektronikát az LTS Gorinchemnél. Rögtön az iskola után kezdtem dolgozni, de 2 hónap múlva megtudtam, hogy az áram nekem semmi. Ezután 4 évig átdolgoztam az indítókat és a dinamókat. Ezen 4 év után 17.5 évig dolgoztam egy motorkerékpár üzletben. Itt nagyjából mindent megtettem. Dolgoztam a műhelyben, az üzletben motorokkal, és motorkerékpár ruhákat adtam el. Szenvedélyem a motorok felülvizsgálata.

 

Az álmom autója egy fekete MGA. Azt hiszem, fontos, hogy egy autó szépen épüljön fel, így a szín nem számít sok nekem. Inkább egy sárga, piros vagy zöld MGA-t szeretnék látni, amely szépen épült, mint egy nem szépen elkészített fekete MGA.