Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Remi Lagache

Remi Lagache (születési év: 1989) nemzetközi értékesítő.

Az első autó, amit 2-ben vásároltam, egy kék Volkswagen Golf 1991. 21 éves voltam, amikor megvettem ezt az autót, és még mindig megvan. Tökéletes autót akartam, de elég olcsó. Ezért csak 600 euróba került nekem. Nagyon jó autó, annyi pénzért, amibe nekem került.

A Bordeaux melletti üzleti iskolába jártam. Ez az oktatás 5 évig tartott, és itt szereztem diplomám. Ezek után Kaliforniába utaztam, hogy egy francia cégnél dolgozzak, amely lovaknak nyergeket és állókat gyárt. Itt voltam eladó és csaknem 2 éve csinálom ezt. Úgy döntöttem, hogy Kaliforniába megyek, mert volt lehetőség arra, hogy odamenjek, és nem akartam elszalasztani ezt a lehetőséget. Viszont vissza akartam térni Európába, hogy ugyanazt a munkát végezzem, de közelebb hazámhoz, Franciaországhoz. Sajnos a lópiac teljesen más Európában, mint Kaliforniában, ezért elkezdtem követni a 2. szenvedélyemet: a klasszikus autókat. Most az E & R Classicsnál dolgozom, mint nemzetközi értékesítő.


Az álmom autója sötétkék BMW E30. Szeretnék egy autót, amelyben biztonságosan és kényelmesen tudok vezetni, és azt hiszem, hogy ez az autó megfelel ezeknek a követelményeknek.