Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Mylene Nuyten

Mylene Nuijten (születési év: felső titok) adminisztratív asszisztens.

Amikor fiatal voltam és még mindig a szüleimmel éltem, soha nem volt saját autóm. A családom első autója egy piros Volkswagen Golf volt. 45 voltam, amikor megvettem a saját autómat, ez egy piros Kia Picanto. Azt hiszem, ez egy szép autó, de gyakran elfelejtem, hogy kinyitom a kulcsomat, amikor elhagyom az autót. A központi zár miatt legalább 4 alkalommal kellett hívnom a közúti segítséget.

Az 4 évek oktatását követtem a HBO tanáriskolájában. Mindig angol tanár akartam lenni. Fantasztikusnak tűnt számomra a fiataloknak tanulni valamit erről a nyelvről, de amikor szakmai gyakorlatra mentem, nagyon kiábrándító volt. Nagyon sok időt és munkát fordítottam az órák előkészítésére, de a diákokat egyáltalán nem érdekelték ezek a feladatok. Ez nagyon motiváló volt számomra, ezért úgy döntöttem, hogy nem leszek többé angol tanár. Ezután 10 évig adminisztrációs asszisztensként dolgoztam az ABN AMRO-nál. Gyermekeim voltak, és 16 évig nem dolgoztam. Ez idő után úgy döntöttem, hogy újra elkezdek dolgozni, és elkezdtem takarítani az emberek házait. 10 évig csináltam ezt, de egész életemben nem ezt akartam csinálni. Most 4 éve dolgozom az E & R Classicsnál adminisztratív asszisztensként.

Az álmom autója egy Fiat 500. Előnyösen egy bébi kék, fehér belső.