Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Julian Vos

Vos Julian (születési év: 1997) szerelő és sofőr

Az első autó, amit vettem, egy fekete Peugeot 106 volt. 18 éves voltam, és azonnal vezetett, amikor a vezetői engedélyem volt. Az 3-on kb. 4 hónapig használtam az autót, amikor találkoztam a mai BMW e30-szel. Beleszerettem az autóba, és a lehető leghamarabb meg akartam vezetni és élvezni.

A teherautó-sofőr-képzést a den Bosch-i Koning Willem 1 főiskolán végeztem. Ezt a képzést mindössze 1.5 év alatt teljesítettem, ami nagyon tetszett, mivel azonnal elkezdhettem dolgozni. Tehát az első munkám teherautó-sofőrként az E. Van Wijknél volt, ahol 2.5 évig dolgoztam. Ezt a munkát követően az E & R Classics-nál kezdtem dolgozni, ahol az asszisztens szerelő és a sofőr vagyok. Szerintem csodálatos klasszikus autókkal dolgozni, de szerintem még jobb, ha ezeket az emberek otthonába szállítjuk. Valahogy úgy érzem magam, mint a Mikulás, mert mintha mindig hoznék ajándékokat.


Az álmom autója egy piros BMW m3, fekete belsővel.