NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE DK HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
0031416751393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Ben Jaworski

Ben Jaworski (születési év: 1980) kiskereskedő és fotós

 

Az első autóm egy fekete Mustang Coupe volt az 1970-tól, fekete belsővel. 18 voltam, amikor megvettem ezt az autót magamnak, szerettem! A mindennapi kirándulásokhoz a Mustangot használtam, de nyaralni is kellett. És így, Franciaországba, Németországba, Csehországba és Ausztriába mentem. Minden ünnepen, bárhol is mentem, az utcán az emberek tucatnyi fotót vettek. Igazán büszke voltam rá, mert természetesen ez egy nagyon jó autó.

 

5 évig tanultam a Mérnöki Iskolában. Otthon mindig volt garázsom, annak idején meglehetősen modern autókkal. Mostanában ezek klasszikus autók. Mindig élveztem, hogy részt veszek abban a technológiában, amelyet a klasszikus autók kínálnak nekünk. Amióta Hollandiába költöztem, abbahagytam, ahol már 10 éve élek. 2016 óta dolgozom itt az E & R Classicsnál kiskereskedőként és fotósként.

 

Tényleg van 2 álomautója, az 1 Corvette C1956 és egy Austin Healey is az 1956-tól. Mindkettejük fekete, fekete belsővel.