Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Bas van Luxemburg

Bas van Luxembourg (születési év: 1957) szerelő

Az első autóm volt egy piros Fiat 128 az 1972-tól. Vettem, amikor 18 voltam, és csak néhány hónapig használtam. Mindig különleges autó marad, mert soha nem fogom elfelejteni az első autót. Néhány hónap után megvettem egy piros Ford Escort-ot az 1978-tól.

4 évig tanultam elektrotechnikát az LTS-n Geertruidenbergben. Tanulmányaim után a bredai Janssens garázsban kezdtem el dolgozni szerelőként. 8 éve csinálom ezt, de szerettem volna még tovább tanulni a munkám során. Így esténként 1 évig tanultam teherautók és autók 2. és 6. szerelőjét a Streekschool Bredában. A Janssens-i munkám után 2 évig kezdtem dolgozni a Toyota-nál Meeuwenben. Ezt követően 24 évig dolgoztam szerelőként egy mezőgazdasági gépesítő és teherautó vállalatnál Dussenben. Ezután a Lex Classics-nál kezdtem dolgozni szerelőként. 13 év után a Lex Classics-nál kezdtem dolgozni az E & R Classics-nál.


Azt hiszem, egy Jeep Wrangler JK egy szép autó, így ez lenne az egyik álomautom. Nagyon szeretem az Aston Martin DB2-ot az 1955-tól. Azt hiszem, csodálatosan fekete, piros belső térrel.