Február 5., vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 12:00-16:00

Porsche 930 Turbo

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Porsche készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Porsche?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Porsche!

Van Porsche és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Kapcsolat

Porsche 930 Turbo | Felújított motor | Egyező számok | 1985

Főbb jellemzők:

- Karbantartási előzmények ismertek
- Felújított motor és váltó
- Nagyjavítás után mindössze 1000 km
- 105,322 XNUMX km bizonyított
- Megfelelő számok
- Új Németországban szállították
- Napfénytető

Porsche 930 Turbo átdolgozott motorral eladó
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű Porsche 930 Turbót 1985-ből. Ezt a Porschét újonnan szállították Németországban és mindig is nagy szeretettel karbantartották. Van egy teljes előzménymappa, és a karbantartást számlákon rögzítik. Ez egy megfelelő számú Porsche 930 Turbo, amelynek motorját és sebességváltóját nemrégiben felújították. A nagyjavításról számlák vannak, és csak 1000 km-t ment az autó a nagyjavítás óta. Ennek a Porsche-nak a futásteljesítménye 105,322 3.3 km. Meghajtja a megfelelő számok 6 Ltr. 4 hengeres motor 930 sebességes kézi sebességváltóval. Egy utazás ezzel a Porsche XNUMX Turbóval olyan élményt nyújt, amilyet még soha nem tapasztalt!

Porsche 930 Turbo poroszkék metál színben eladó
A Porsche 930 Turbo már önmagában is szép megjelenés, de ennek a klasszikusnak a specifikációi miatt figyelemfelkeltő. Különleges gyári színben, poroszkék metálban készül. Egy szín, amely remekül mutat a Porschén, és gyönyörűen kombinálható az új Fuchs felnikkel. A Porsche másik nagy előnye, hogy tolótetővel van felszerelve, így vezetés közben is élvezheti a szabadban. A belső tér kék bőrből készült, amely kellemes összhangot biztosít a poroszkék fényezés között. Röviden: egy nagyon teljesen felszerelt és műszakilag jól karbantartott Porsche 930 Turbo, ami teljesen készen áll az új tulajdonosára.

Porsche 930 Turbót szeretne vásárolni?
Porsche 930 Turbót keres? Ezután adja meg adatait az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes vásárlási videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: p0787
  • Márka: Porsche
  • Modell: 911
  • Gyártási év: 1985
  • Int. sz .: B09410