Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Oldtimer Messe Tulln 2024

lehet 2024

Eladó klasszikus autók>

Ausztria legnagyobb autóseménye az Oldtimer Messe Tulln. A vásáron több mint 750 kiállító jelenik meg itthon és külföldön, akik termékeiket és szolgáltatásaikat bemutatják minden rajongónak. Ez a kiállítás klasszikus autóalkatrészekre, modellautókra és irodalomra teljesen felújított járműveket kínál. Ez a kiállítás 2024 májusában kerül megrendezésre, több mint 90 autóklub segítségével, amelyek járműveiket mutatják be neked. Ezért itt is klasszikus autók vásárolhatók.

 

A 85,000 2 m55,000 kiállítási területtel, amelynek 2 30,000 m2-es kültéri és 9 XNUMX mXNUMX-es kilenc csarnokra van elosztva, a Messe Tulln Oldtimer kiállítás nemcsak klasszikus autókkal foglalkozik. Vannak még fiatal időzítők, traktorok, mopedek, az autó- és motorkerékpár-alkatrészpiac, valamint aukció zajlik. Elég tennie és megnézni ezen a vásáron!

 

Az Oldtimer Messe Tulln épületében elegendő parkolóhely áll rendelkezésre, mivel a kiállítási központ körül 7000 parkolóhely van. Minden csarnok akadálymentes a kerekesszékkel közlekedők számára. A keleti és a déli bejárat közötti akadálymentesített parkolóhelyekre is gondolnak. Ingyenes transzfert szerveztek a távolabbi parkolóhelyektől a kiállítás főbejáratáig. A parkolási költségek ingyenesek. A belépőjegyért naponta 13 eurót kell fizetnie felnőtteknek és 4 eurót gyermekeknek 15 éves korig. A nyitvatartási idő alatt körülnézhet és élvezheti a gyönyörű dolgokat. A cím: Messegelände TULLN, 3430 Tulln.