Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Oldtimer Messe Tulln 2023

lehet 2023

Eladó klasszikus autók>

Több mint 750 kiállító található itthon és külföldön, akik bemutatják termékeiket és szolgáltatásaikat. Oldtimer Messe Tullnről, Ausztria legnagyobb autóseményéről beszélünk. A vásáron minden megtalálható: a teljesen felújított járművektől a klasszikus autóalkatrészekig, a modellautókig és az irodalomig. Több mint 90 autóklub jelenik meg, hogy megmutassák járműveiket. Itt klasszikus autók is vásárolhatók. A vásárra 2023 májusában kerül sor.

 

A klasszikus autók mellett vannak fiatal időzítők, traktorok, mopedek, autó-, motorkerékpár-alkatrész-piac, és aukció zajlik az Oldtimer Messe Tulln kiállításon. Mindez 9 csarnokban zajlik, amelyek együttes területe 30,000 m2. Összesen 85,000 55,000 m² áll rendelkezésre, ebből XNUMX XNUMX m² a külső.

 

Rengeteg parkolóhely van, mivel a kiállítási központ körül 7,000 parkolóhely van. A mozgáskorlátozottak számára kialakított parkolóhelyeket a keleti és a déli bejárat közötti parkolóknak tekintették. Minden csarnok kerekesszékkel is megközelíthető. Ha valamivel odébb kellett volna parkolnia autójával, ingyenes buszokat szerveznek a parkolóhelyektől a kiállítás főbejáratáig. A parkolás ingyenes! A felnőttek belépési ára hozzávetőlegesen 13 euró naponta, 4 euró pedig 15 éven felüli gyermekek számára. A széles nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet a szabadidejében. A cím: Messegelände TULLN, 3430 Tulln.