Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Oldtimer Messe Tulln 2022

lehet 2022

Eladó klasszikus autók>

Az Oldtimer Messe Tulln a legnagyobb autósemény Ausztriában. Több mint 750 kiállító külföldről és külföldről jelen lesz a vásáron termékeik és szolgáltatásaik bemutatására. A teljesen felújított járművektől a klasszikus autóalkatrészekig, a modellautókig és az irodalomig: a vásáron minden megtalálható. Ez a kiállítás 2022 májusában kerül megrendezésre, több mint 90 autóklub segítségével, amelyek járműveiket mutatják neked. Ez azt jelenti, hogy itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

A Messe Tulln klasszikus autók kiállítása nemcsak klasszikus autókat kínál, hanem fiatal időmérőket, traktorokat, mopedeket, autó-, motorkerékpár-alkatrész-piacot is, és aukció zajlik. Mindez 85,000 55,000 m² területen zajlik, ebből 30,000 9 m² a külső, XNUMX XNUMX m² pedig XNUMX csarnokban található.

 

Rengeteg parkolóhely van, mivel a kiállítási központ körül 7,000 parkolóhely van. A mozgáskorlátozottak számára a keleti és a déli bejárat közötti parkolóhelyeket vették figyelembe. Ezenkívül minden terem küszöb nélkül elérhető. Ingyenes transzfert szerveztek a távolabbi parkolóhelyektől a kiállítás főbejáratáig. A parkolás ingyenes! A felnőttek belépési ára hozzávetőlegesen 13 euró naponta, 4 euró pedig 15 éven felüli gyermekek számára. A nyitvatartási idő hosszú, és elegendő időt biztosít a körülnézésre. A cím: Messegelände TULLN, 3430 Tulln.