Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Oldtimer Messe Tulln 2021

lehet 2021

Eladó klasszikus autók>

Ausztria legnagyobb autóversenye az Oldtimer Messe Tulln. A vásár több mint 750 kiállítóval rendelkezik otthon és külföldön, aki bemutatja termékeit és szolgáltatásait. A teljesen felújított járművektől a klasszikus autóalkatrészekhez, a modellautókhoz és az irodalomhoz. Röviden, ez a kiállítás mindent tartalmaz a klasszikus járművek tekintetében. A 90 májusában több mint 2021 gépkocsival rendelkeznek, amellyel járműveik vannak.

 

A Messe Tulln régi idők kiállítása nemcsak az időskorúak, hanem a fiatalok, a traktorok, a mopedek, az autók, motorkerékpárok pótalkatrészeinek piacát is kínálja. Ezt egy 85,000 55,000 m²-es területen mutatják be Önnek, amelyből 30,000 9 m² a külső és XNUMX XNUMX m² a XNUMX teremben.

 

A kiállítási központ körül 7,000 parkolóhely található. Fogyatékossággal élő parkolóhelyekre is gondolnak, ezek a keleti parkolónál és a déli bejárat között állnak rendelkezésre. Ezen kívül minden terem küszöb nélkül is megközelíthető. A távolabbi parkolóktól ingyenes transzfert szerveznek a kiállítás főbejáratáig. A parkolás ingyenes! A belépési díjak 15 euró felnőttek számára és 5 euró gyermekek számára 15 éves korig. A nyitva tartás hosszú és elegendő időt biztosít a körülnézésre. A cím: Messegelände TULLN, 3430 Tulln.