Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Oldtimer Messe Tulln 2020

16. május 2020. - 17. május 2020.

Eladó klasszikus autók>

Oldtimer Messe Tulln a legnagyobb autóverseny Ausztriában. Több mint 750 hazai és külföldi kiállítók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat a kiállításon. A teljesen felújított járműről a klasszikus autóalkatrészekre, a modellautókra és az irodalomra megy. Más szóval, az Oldtimer Messe Tulln mindent megtesz a klasszikus járművekhez. Ezen kívül május 90-jén több mint 2020 autós klub is bemutatja járműveit.

 

A vásár nemcsak veterán autókat, hanem fiatal autókat is kínál, az autók, motorkerékpárok, segédmotoros kerékpárok, traktorok pótalkatrész-piacát és van aukció. Mindezt 85,000 30,000 m² alapterületen mutatják be Önnek, amelyből 9 55,000 m² XNUMX csarnokban és XNUMX XNUMX m² kültéren történik.

 

A kiállítási terület körül 7,000 parkolóhely van. Természetesen mozgássérült parkolóhelyekre is gondolnak, ezek a keleti parkolóban és a déli bejárat között állnak rendelkezésre. Ezenkívül minden terem küszöb nélkül elérhető. A távolabbi parkolóhelyek számára ingyenes transzfert szerveznek a vásár főbejáratáig. A parkolás semmibe sem kerül! A belépési díjak 15 euró felnőttek számára és 5 euró gyermekek számára 15 éves korig. Tág nyitvatartási idő van, így körülnézhet a szabadidejében. A cím: Messegelände TULLN, 3430 Tulln.