Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Oldtimer Messe Tulln 2019

18 és 19 május 2019

Eladó klasszikus autók>

Oldtimer Messe Tulln a legnagyobb autóverseny Ausztriában. Több mint 750 hazai és külföldi kiállítók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat a vásáron. A felújított teljes járműtől a klasszikus autóalkatrészekhez, modellautókhoz és irodalomhoz. Röviden, az Oldtimer Messe Tulln mindent tartalmaz a klasszikus járművek tekintetében. Ezen kívül több mint 90 autós klub van a járművekkel, amelyeket 18 és 19 május 2019-jén mutatnak be Önnek.

A Messe Tulln régimódi kiállítás nemcsak a régi, hanem a fiatalok számára is kínál autók, mopedek, motorkerékpárok, traktorok pótalkatrész-piacát, és aukció zajlik. Mindezt 85,000 30,000 m² alapterületen mutatják be, ebből 9 55,000 m² XNUMX csarnokban és XNUMX XNUMX m² kívül.

A kiállítási központ körül 7,000 parkolóhely van. Természetesen vannak mozgáskorlátozott parkolók is, ezek a keleti parkolónál és a déli bejárat között állnak rendelkezésre. Minden terem küszöb nélkül elérhető. A távolabbi parkolóhelyek számára ingyenes transzfert szerveznek a vásár főbejáratáig. A parkolás semmibe sem kerül! A belépési árak 15 euró felnőttek számára és 5 euró gyermekek számára 15 éves korig. Tág nyitvatartási idő van, így csendesen körülnézhet. A cím: Messegelände TULLN, 3430 Tulln.