Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Motorworld Classics Bodensee 2024

lehet 2024

Eladó klasszikus autók>

Több mint 85,000 2 m12 kiállítási területtel 37,000 kiállítóteremben, több mint 800 98 látogatóval és több mint XNUMX kiállítóval, természetesen a Motorworld Classics Bodensee-ről beszélünk Németországban. A látogatók nagyon pozitívan gondolkodnak ezen a vásáron, mert a "nagyon jó" és "jó" XNUMX% -át biztosították. A klasszikus autó rajongói számára mindenképpen érdemes meglátogatni ezt a kiállítást.

 

A helyszínen található klasszikus autó- és sportautóverseny sokak számára kiemeli a vásárot. Különböző dolgok csodálhatók: a légi show, a klasszikus brit autók és a kerékpárok, a park aréna és más látnivalók. Természetesen klasszikus autók is vásárolhatók. Ha saját klasszikus autójával szeretne jönni, akkor ehhez elegendő parkolóhely van. Ebben az évben ez a vásár 2024 májusában kerül megrendezésre. A vásár nagyon hosszú nyitvatartási időt kínál Önnek, amelyben ideje van körülnézni.

 

Belépőjegy felnőtteknek napi 18 euró, 29 napra 2 euró. A gyermekek 11 éves korig ingyenesek, a 12 éves gyermekek 8 eurót, a 18 éves diákok pedig 16 eurót fizetnek a bejáratnál. 5 eurót fizet a parkolásért. A cím: Neue Messe 1.