Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Motorworld Classics Bodensee 2023

lehet 2023

Eladó klasszikus autók>

A német Motorworld Classics Bodensee évente több mint 37,000 85,000 látogatót vonz, több mint 2 12 m800 kiállítási területtel rendelkezik 98 kiállítóteremben és több mint XNUMX kiállítóval. A látogatók XNUMX% -os pontszámot adnak a gigantikus vásárnak a "nagyon jó" és "jó" pontszámokért. Tehát a klasszikus autó rajongója számára mindenképpen érdemes itt megnézni!

 

Élvezheti a légi show-t, a klasszikus brit autókat és a kerékpárokat, a park-arénát és más látnivalókat a vásáron. Idén klasszikus és sportkocsi versenyek zajlanak a helyszínen. Sokan ezt találják kiemelkedőnek a vásáron. Ezen felül klasszikus autók is vásárolhatók. Jöhetsz saját klasszikus autójával, ehhez elég parkolóhely van. Ebben az évben a kiállítás 2023 májusában kerül megrendezésre. A kiállítás hosszú nyitvatartásának köszönhetően szabadidőben körülnézhet.

 

A belépőjegy ára felnőtteknek naponta 18 euró, 29 napra 2 euró. A gyermekek 11 éves korig ingyenesek, a 12 éves gyermekek 8 eurót, a diákok és a 18 éves diákok pedig 16 eurót fizetnek a bejáratnál. A parkolási költségek 5 €. A cím: Neue Messe 1.