Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Motorworld Classics Bodensee 2022

lehet 2022

Eladó klasszikus autók>

A Motorworld Classics Bodensee németországi kiállítási területe több mint 85,000 2 m12 37,300 kiállítási teremben, 800 98 látogató és több mint XNUMX kiállító. A helyszíni vélemények nagyon jóak, ez a hatalmas kiállítás a "nagyon jó" és "jó" XNUMX% -át nyújtotta. Természetesen érdemes itt megnézni!

 

Mint minden évben, ebben az évben a klasszikus autók és sportautók versenyek is vannak a helyszínen. Sokak számára ezek kiemelik a vásárot. Élvezheti a légi show-t, a klasszikus brit autókat és a kerékpárokat, a park-arénát és más látnivalókat. Ezen felül klasszikus autók is vásárolhatók. Jöhetsz saját klasszikus autójával, ehhez elég parkolóhely van. Ebben az évben 2022 májusában kerül sor. A kiállítás nagyon hosszú nyitvatartási időt kínál Önnek, amelyben ideje van körülnézni.

 

Felnőttként napi 18 eurót kell fizetnie a belépőjegyért és 29 eurót 2 napért. A gyermekek 11 éves korig ingyenesek, a 12 éves gyermekek 8 eurót, a diákok és a 18 éves diákok 16 eurót fizetnek a bejáratnál. A parkolási költségek 5 €. A cím: Neue Messe 1.