Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Opel

Klasszikus autóalkatrészek, kétségtelenül egyszer szüksége lesz rájuk, ha klasszikus autóval vagy régebbi sportautóval rendelkezik. Csakúgy, mint egy fiatal időzítő, a klasszikus autó is figyelmet és karbantartást igényel. Az E&R Classics-nál mindenki másnál jobban tudjuk, mennyire fontos a megfelelő klasszikus autóalkatrészek beszerzése. Hosszú évek óta számos márka klasszikus autó alkatrészeit vásároljuk rendszeres beszállítóktól. Szeretnénk, ha megosztaná azokat az ismereteket és tapasztalatokat, amelyeket az évek során felhalmoztunk.

Vásároljon klasszikus Opel alkatrészeket online

A klasszikus autóalkatrészek keresésekor több csatornát használhat. Meglátogathat egy vásárt, vagy például elmehet egy Opel klasszikus autó szakemberhez. A legtöbb esetben természetesen a klasszikus autóalkatrészek online megrendelését végzik. Az alkatrészek online megrendelésénél ügyeljen arra, hogy ezt megbízható, megfelelő márkákkal kereskedő féllel tegye meg. Azok a beszállítók, akiket ezen az oldalon bemutatunk Önnek, megbízható beszállítók.

Klasszikus Opel pótalkatrészek 

Egyetlen klasszikus autó sem azonos, ezért sok alkatrész csak bizonyos márkákhoz alkalmas. A klasszikus Opel gyakran keresett alkatrészei a fékek, a világítás, a díszlécek, a lökhárítók, a motor és a sebességváltó, a kipufogó, a hajtótengelyek, a kormányzás stb. Alkatrészei. A legismertebb klasszikus Opel modellek a Olympia, Rekord, Kapitan, Commodore, Kadett és így tovább.

Örömmel osztjuk meg veletek a klasszikus autóval kapcsolatos ismereteinket

A klasszikus autós hobbi fenntartása és mindenki számára elérhető hozzáférése érdekében örömmel osztjuk meg veletek ismereteinket. Az alábbiakban számos Opel alkatrész-szakembert talál, akiket ajánlhatunk Önnek. Kattintson bátran az alábbi linkek egyikére, és vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel. Az E&R klasszikusok nem értékesítenek vagy szállítanak alkatrészeket, ezek a szakemberek megteszik ezt az Ön számára.

MM Opel alkatrészek

CA klasszikus autóalkatrészek

Vauxhall zöld alkatrészek

Vaux pótalkatrészek

Régi klasszikus autó

Vauxhall Cresta Club

John Richards többlet

Az E&R Classics az ön kezdő és klasszikus autó szakembere 

Az E&R Classics mindig több mint 400 klasszikus autót tart készleten Európa legnagyobb klasszikus autószalonjában. Mindig van Önnek megfelelő autó! 

Jelenlegi Opel készlet

Adja el Opel klasszikus autóját

Iratkozzon fel hírlevelünkre