Március 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 10:00-14:00

Jaguar XJS Coupe

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Jaguar készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Jaguar?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguar!

Van-e valamilyen Jaguar és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat

Jaguar XJS Coupe | Európai autó | V12 | 1988

Főbb jellemzők:

- Európai autó
- 5.3 literes V12 motor
- Automatikus sebességváltó
- Glacier White festék
- Sötétkék bőrbelső

európai Jaguar XJS Coupe eladó
Eladásra kínáljuk ezt a szépet Jaguar XJS Coupe 1988-ból. Ez egy eredeti európai Jaguar Optikailag és műszakilag is nagyon jó állapotban lévő XJS. Erőteljes 5.3 literes V12-es motor hajtja, automata sebességváltóval, amely csodálatos vezetési élményt nyújt. Az Jaguar kilométerszámlálója 120,477 XNUMX km. Látod már magad vezetni ezt a gyönyörű British Classicot?

Jaguar XJS Coupe Glacier White színben eladó
Az Jaguar Az általunk itt eladásra kínált XJS Coupe eredeti gyári Glacier White színben készült. Egy olyan szín, amely fantasztikusan néz ki ezen a klasszikus autón, és teljesen passzol egy 1980-as évekbeli autóhoz. A belseje nagyon szép állapotú, sötétkék bőrkárpittal van felszerelve. Ez az XJS Coupe számos népszerű extrával is rendelkezik, például fűthető ülésekkel, elektromos ablakokkal és fabetétes műszerfallal. Egyszóval egy teljesen felszerelt Jaguar XJS Coupe gyönyörű színvilágban, amely teljesen készen áll új tulajdonosára.

Szeretne vásárolni a Jaguar XJS Coupe?
1988 -et keresel Jaguar XJS Coupe? Hagyja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Eladóink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: J1915
  • Márka: Jaguar
  • Modell: XJS
  • Gyártási év: 1988