Augusztus 1., vasárnap EXTRA NYITVA (12: 00-16: 00) - július és augusztus NYITVA a szokásos módon

Jaguar XJS

Jaguar XJS eladó

Keresek egy Jaguár?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguár!

Van Jaguárja, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

Jaguar XJS | Ünneplés | Cabriolet | 68,570 1996 mérföld | XNUMX

Főbb jellemzők:

- 68,570 mérföld hajtott
- Ünnepi verzió
- Cabriolet
- 4 liter 6 hengeres motor

Eladó Jaguar XJS Celebration Cabriolet 1996-tól
Beszéljünk egy teljesen felszerelt Jaguar XJS-ről! Az XJS ezen az ünnepi verzióján minden megtalálható. A Celebration az XJS végleges kiadása, és csak rövid ideig készült. Ez a különkiadás a Jaguar 60. évfordulóját ünnepelte, és számos optikai és műszaki frissítéssel volt ellátva.

Ennek a Jaguar XJS Celebration Cabriolet-nek a legnagyobb plusz a 4.0 literes 6 hengeres soros motor automatikus sebességváltóval. Ezt a kombinációt a csodálatos vezetési magatartás miatt a rajongók ma is elfogadják. Mivel a kilométer-számlálóval csak 68,570 XNUMX mérföld van, ez a Jaguar készen áll az útra.

Nagyon komplett Jaguar XJS Celebration Cabriolet eladó
A Jaguar XJS Celebration fantasztikus vezetési magatartása mellett gyönyörű is. British Racing Green festék, világosbarna bőr belső tér, króm felnik, dió műszerfal és krémszínű elektromos puha felső. Jobb kombináció aligha lehetséges ezen a Jaguar XJS ünnepségen.

1996-os Jaguar XJS Celebration Cabriolet-t szeretne vásárolni?
1996-os Jaguar XJS ünnepséget keres? Hagyja meg adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes video-videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j6515
  • Márka: Jaguár
  • Modell: XJS
  • Gyártási év: 1996