Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Jaguar E-Type

Jaguar E-Type eladó

Keresek egy Jaguár?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguár!

Van Jaguárja, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

Jaguar E-Type | Test-Off visszaállítva | Concours állapota | 1969

Főbb jellemzők:

- A karosszéria helyreállítása 2020-ban
- Egyetlen feltétel
- Fényképes jelentés a helyreállításról rendelkezésre áll
- Megfelelő számok

Jaguar E-Type Cabriolet concours állapotban eladó
A Jaguar E-Type már egy gyönyörű klasszikus autó, de ez az E-Type abszolút a legszebb, ami jelenleg eladó. Az eladásra kínált 1969-es E-Type Matching Numbers-t nemrégiben saját felújítási műhelyünk restaurálta. A helyreállítás eredménye lélegzetelállító, és az E-típus most már konkord állapotban van. Jelenleg nincs jobb E-Type a piacon.

A teljes helyreállítást átfogó fotóriportban dokumentálták. Valóban gyönyörű brit klasszikus autó, amely készen áll az útra!

Felújított Jaguar E-Type Cabriolet eladó
Ez a Jaguar E-Type úgy néz ki, mintha egy E-típusúnak kellene kinéznie. British Racing Green, króm drótkerekek, gyönyörű világosbarna bőr belső tér és gyönyörű króm kiegészítők. A kép teljesen helyes! Azon kívül, hogy az E-Type gyönyörűen néz ki, technikailag is kiváló állapotban van. Felújított Jaguar E-Type-t keres concours állapotban? Akkor ez az autó neked!

Szeretne vásárolni egy felújított Jaguar E-Type Cabriolet versenyhelyzetben?
Felújított Jaguar E-Type-t keres concours állapotban? Hagyja meg adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes video-videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j0612-0
  • Márka: Jaguár
  • Modell: E-Type
  • Gyártási év: 1969