Augusztus 1., vasárnap EXTRA NYITVA (12: 00-16: 00) - július és augusztus NYITVA a szokásos módon

Jaguar E-Type 1. sorozat

Jaguar E-Type 1-es sorozat eladó

Keresek egy Jaguár?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguár!

Van Jaguárja, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

Jaguar E-Type 1-es sorozat Coupe | Számok egyezése | Alaposan felújítva | 1967

Főbb jellemzők:

- Megfelelő számok
- Kiterjedt helyreállítás
- Karbantartási előzmények ismertek
- Nagyon jó állapot

Eladó Jaguar E-Type Serie 1 Coupe Matching Numbers motorral
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű Jaguar E-Type 1-et 1967-től. Ez egy 4.2 literes Coupe változat, kényelmesebb ülésekkel, továbbfejlesztett fékekkel és elektronikával. Amikor először bemutatták az E-Type 1-es sorozatot, Enzo Ferrari a legszebb autónak nevezte. Nem hibáztatjuk, főleg ebben a gyönyörű piros színvilágban!

Az eladásra kínált Matching Numbers E-Type Coupe az E&R Classics rajongóitól és törzsvásárlóitól származik. Ezt a brit klasszikus autót korábbi tulajdonosa mindig jól karbantartotta, és a teljes karbantartási előzményeket a számlák rögzítik.

Kiterjedten felújított Jaguar E-Type Serie 1 Coupe eladó
Ezt az E-Type 1-es szériát a múltban alaposan felújították, és nagyon jó optikai és műszaki állapotban van. A piros festék nagyon fantasztikusan néz ki, és nagyon jól illeszkedik a krómozott részletekhez és a drótkerékekhez. A fényűző belső tér fekete bőr kárpitozással és az eredeti, jó állapotú műszerfalon található. Röviden, egy gyönyörű, alaposan felújított E-Type 1-es sorozat, teljesen készen áll a sok gyönyörű túrára.

Szeretne egy felújított Jaguar E-Type Serie 1 Coupét vásárolni?
Alaposan felújított E-Type Serie 1 Coupét keres? Hagyja el adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes video-videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j3700
  • Márka: Jaguár
  • Modell: E-Type
  • Gyártási év: Nem