Március 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 10:00-14:00

Jaguar E-Type

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Jaguar készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Jaguar?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguar!

Van-e valamilyen Jaguar és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat

Jaguar E-típus | Egyedi | Kiváló állapot | 1966

Főbb jellemzők:

- Személyre szabott
- Szélesebb test
- Légkondíciónálás
- Szervókormány
- 5 sebességfokozatú sebességváltó

Testreszabott Jaguar E-típus eladó
A Jaguar Az E-Type már különleges megjelenés, de ez Jaguar egy speciális eset. 2018 -ban ezt a klasszikus autót egy szakember 175,000 XNUMX euróért teljesen átalakította. A módosításokról szóló összes számla jelen van, és minden módosítást fényképkönyvben rögzítenek.

Egyedülálló Jaguar E-Type
Ezt Jaguar Az E-Type teljes mértékben az előző tulajdonos kívánságaihoz igazodott. A karosszéria kiszélesedett, a klasszikusnak pedig más hajtáslánca van. A 4.2 literes motort nagyjavították, és 3 Weber porlasztóval szerelték fel. Ennek a klasszikusnak számos népszerű lehetősége is van, mint például a légkondicionáló, a szervokormány és az 5 sebességes sebességváltó.

Szeretne vásárolni a Jaguar E-típus?
Testreszabottat keres Jaguar E-típus? Hagyja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívja közvetlenül a +31 416 751 393. számot. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j5395
  • Márka: Jaguar
  • Modell: E-Type
  • Gyártási év: 1966