Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Nemzetközi Oldtimer Találkozó Baden-Baden 2024

július 2024

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus világ szakértői szerint Baden-Baden a németországi legszebb klasszikus autós vásár, egy igazi szabadtéri múzeum az autótörténetről gyönyörű zöld környezetben. 1976 óta ez a vásár Európa-szerte autókedvelők találkozóhelye. A kiállítás 2024 júliusában kerül megrendezésre. Klasszikus autók is vásárolhatók a vásáron.

 

Több mint 20,000 350 látogató érkezik erre a vásárra, hogy megcsodálja a XNUMX klasszikus autót a kilenc évtizedes autótörténetből. Az olyan márkák, mint a Bentley, a tiszteletbeli vendég figyelem középpontjában állnak. A klasszikus brit autók egy lenyűgöző show-ban kerülnek bemutatásra. Minden klasszikus autó rajongója érdemes meglátogatni.

 

A széles nyitva tartás miatt körülnézhet a szabadidejében, és élvezheti a gyönyörű dolgokat. A belépőjegy ára felnőtteknek 11 euró, gyermekeknek pedig 6 euró. A cím: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.