Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Nemzetközi Oldtimer Találkozó Baden-Baden 2023

július 2023

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus világ szakértői Baden-Badenben a Nemzetközi Régi Időzítő Találkozót "a legszebb klasszikus autós vásár Németországban, egy igazi szabadtéri múzeum az autó történetéről gyönyörű zöld környezetben". Baden-Baden 1976 óta találkozóhelyévé vált Európa szerte az autó szerelmeseinek. A kiállítás 2023 júliusában kerül megrendezésre. Itt minden gyönyörű dolog élvezhető, de itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

Az autós történelem kilenc évtizede óta több mint 350 klasszikus autó van jelen a vásáron. Évente több mint 20,000 XNUMX látogató látogatja meg a vásárot, hogy megcsodálhassa a fantasztikus klasszikus autókat. A tisztelet vendégei olyan márkák járművei, mint a Bentley, amelyek az esemény központjában állnak. Ezen felül a klasszikus brit autók egy lenyűgöző show-ban kerülnek bemutatásra. Minden klasszikus autó rajongó számára mindenképpen érdemes meglátogatni.

 

Széles nyitvatartási idő van, így körülnézhet és élvezheti a gyönyörű dolgokat. A felnőtteknek szóló belépőjegyért 11, a gyermekekért pedig 6 eurót kell fizetni. A cím: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.