Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Nemzetközi Oldtimer Találkozó Baden-Baden 2022

július 2022

Eladó klasszikus autók>

"A legszebb klasszikus autós vásár Németországban, valódi szabadtéri múzeum az autó történetéről, gyönyörű zöld környezetben" - mondta a klasszikus világ szakértői. Természetesen a Baden-Badeni Nemzetközi Oldtimer-Találkozóról szól. Ez a vásár 1976 óta találkozóhelyként szolgálja az egész Európából érkező autószerelmeseket. A vásár 2022 júliusában kerül megrendezésre. A vásáron élvezheti az összes gyönyörű klasszikus autót, de itt klasszikus autót is vásárolhat.

 

A vásáron több mint 350 klasszikus autó található a kilenc évtizedes autótörténetből. Több mint 20,000 XNUMX látogató várhatóan csodálja meg a klasszikus autókat. A márkanév, mint például a Bentley, járművei a befogadó vendégek középpontjában az eseményt. Ezen felül a klasszikus brit autók egy lenyűgöző show-ban kerülnek bemutatásra. Minden klasszikus autó rajongó számára mindenképpen érdemes meglátogatni.

 

A széles nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet és élvezheti a gyönyörű dolgokat. A belépő ára felnőtteknek 11, gyermekeknek 6 euró. A cím: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.