Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Nemzetközi Oldtimer Találkozó Baden-Baden 2021

július 2021

Eladó klasszikus autók>

International Oldtimer Meeting A klasszikus világ szakértői szerint Baden-Baden "a legszebb klasszikus autós vásár Németországban, egy igazi szabadtéri múzeum az autó történetéről a gyönyörű zöld környezetben". Baden-Baden az 1976 óta szerteágazó helyszín Európa szerte az autó szerelmeseinek. A vásár július 2021-ban kerül megrendezésre.

 

A vásáron több mint kilenc évtizedes autótörténeti 350 klasszikus autót nézhet. Több mint 20,000 látogatót várnak a gyönyörű vintage autók megcsodálásáról. A Bentley márkájú járművek az idei esemény középpontjában állnak, mint tiszteletbeli vendég. A brit évjáratú autók egy lenyűgöző show-ban kerülnek bemutatásra. Ez a különleges esemény érdemes meglátogatni.

 

A nyitva tartás hosszú, és lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépő ára felnőtteknek 11 euró, gyermekeknek pedig 6 euró. A cím: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.