Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Nemzetközi Oldtimer Találkozó Baden-Baden 2020

10. július 2020. - 12. július 2020.

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus világ szakértői szerint az International Oldtimer Meeting Baden Baden "Németország legszebb klasszikus autóvására, egy igazi szabadtéri múzeum az autótörténetről, gyönyörű zöld környezetben". Baden Baden városa 1976 óta egész Európából érkező autórajongók találkozóhelye. A vásárra 2020 júliusában kerül sor.

 

A vásáron kilenc évtizedes autótörténeti 350 klasszikus autót várhatsz. Több mint 20,000 látogató várható, hogy megcsodálják a vintage autókat. Megtisztelő vendégként a Bentley márkájú járművek az idei esemény középpontjában állnak. A brit évjáratú autókat egy különleges kiállításon mutatják be. Ez a lenyűgöző esemény biztosan megér egy látogatást.

 

Széles nyitvatartási idő van, amely lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépő ára felnőtteknek 11 euró, gyermekeknek 6 euró. A cím: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.