Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Nemzetközi Oldtimer Találkozó Baden-Baden 2019

12 július 14, 2019

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus autók nemzetközi találkozója Baden-Baden a klasszikus világ szakértői szerint „Németország legszebb klasszikus autóvására, igazi szabadtéri múzeum az autók történetéről, gyönyörű zöld környezetben”. Baden-Baden városa 1976 óta egész Európából származó autórajongók találkozóhelye. Az ösztöndíjra 12. július 14–2019-én kerül sor.

 

A vásáron több mint kilenc évtizedes autótörténeti 350 klasszikus autót várunk. Több mint 20,000 látogatót várnak a gyönyörű vintage autók megcsodálásáról. Megtisztelő vendégként a Bentley márkájú járművek az idei esemény középpontjában állnak. A brit évjáratú autókat egy különleges kiállításon mutatják be. Ez a lenyűgöző esemény biztosan megér egy látogatást.

 

Hosszú nyitvatartási idő van, amely lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépődíjak nem állíthatják meg. Pénteken a belépő felnőtteknek 6, gyermekeknek 4 euróba kerül. Szombaton és vasárnap a belépés felnőtteknek 11 euró, gyermekeknek 6 euró. A cím: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.