Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Interclassics Maastricht 2022

január 2022

Eladó klasszikus autók>

Az 29-ban az InterClassics Maastricht 2022th kiadása. Minden évben több, mint 30,000 látogatót kapnak, és az 29 évek után a kiállítás a legkiválóbb évjáratú autós kiállítások európai csoportjára számíthat. A rajongók januárban, 2022-ben, az InterClassics Maastrichtban élvezhetik magukat a MECC Maastrichtban.

 

Mint minden évben, idén egy téma kapcsolódik a kiállításhoz. Ez központi szerepet játszik az Interclassics Maastricht-ban, és számos tevékenység lesz a kiválasztott téma körül. Vannak autóklubok és számos más kiállító is, akik mindent megmutatnak az idősekről. Minden évben "TopMobiel" is van, ezek a legszebb autók, amelyek a téma körül láthatók. Egy exkluzív állványt építenek légköri világítással és rengeteg helyiséggel minden egyes autó számára, ami azt jelenti, hogy minden klasszikus a legjobb előnye. A hangulatot számos luxustermék, például ékszerek, ruházati cikkek és borok is köszönhetik.

 

Széles nyitvatartási idő van, így a szabadidő alatt meglátogathatja és megcsodálhatja a vásárt. A parkolás óránként 3 euró, naponta legfeljebb 15 euró. A belépődíj felnőttenként körülbelül 20.00 €. A 12 éven aluli gyermekek minden kereskedési napon ingyenesek. A cím: MECC Maastricht, 6229 GT Maastricht.