Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Interclassics Maastricht 2021

január 2021

Eladó klasszikus autók>

Az 2021 az InterClassics Maastricht 28th kiadásának éve. Minden évben több, mint 30,000 látogatót kapnak, és az 28 évek után a kiállítás most már a legjelentősebb európai kori vásárok válogatott csoportjává válhat. A MECC Maastrichtban az InterClassics Maastrichtban a rajongók januárban 2021-ben élvezhetik magukat.

 

Minden évben egy téma kapcsolódik a kiállításhoz. Ez központi szerepet játszik az Interclassics Maastricht-ban, és számos tevékenység lesz a kiválasztott téma körül. Jelen vannak autós klubok és sok más kiállító, akik mindent megmutatnak a klasszikus autókról. Ezenkívül minden évben van „TopMobiel”, ezek a legszebb autók, amelyek a téma körül láthatók. Exkluzív állvány épül atmoszférikus megvilágítással és rengeteg hely az egyes autók számára, ami azt jelenti, hogy minden klasszikus a legjobb előnyökhöz tartozik. A légkört részben számos luxustermék határozza meg, mint például ékszerek, ruházat és borok.

 

A széles nyitvatartási idő miatt szabadidejében ellátogathat és megcsodálhatja a vásárt. A parkolás óránként 3 euró, naponta legfeljebb 15 euró. A belépési díj felnőttenként körülbelül 20.00 €. A 12 év alatti gyermekek minden kereskedési napon ingyenesek. A cím: MECC Maastricht, 6229 GT Maastricht.