Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Interclassics Maastricht 2020

16-ig 19 január 2020

Eladó klasszikus autók>

Az 2020 az InterClassics Maastricht 27th kiadásának éve. Minden évben több, mint 30,000 látogatót kapnak, és az 27 évek után a kiállítás most már a legkiválóbb európai klasszikus vásárok csoportjába kerülhet. A rajongók megengedhetik magukat az InterClassics Maastrichtban, a MECC Maastrichton, az 16-on, 19-ig.

 

Minden évben egy téma kapcsolódik a kiállításhoz. Ez központi szerepet játszik az Interclassics Maastricht-ban, és számos tevékenység lesz a kiválasztott téma körül. Jelen vannak autós klubok és sok más kiállító, aki mindent megmutat a klasszikus autókról. Minden évben van „TopMobiel” is, ezek a legszebb autók, amelyek a téma körül láthatók. Egy exkluzív állvány épül atmoszférikus megvilágítással és rengeteg hely az egyes autók számára, ami azt jelenti, hogy minden klasszikus a lehető legjobban megmutatkozik. A légkört részben számos luxustermék határozza meg, mint például ékszerek, ruházat és borok.

 

A nyitvatartási idő tág, így a szabadidő alatt meglátogathatja és megcsodálhatja a vásárt. A parkolás óránként 3 euró, naponta legfeljebb 15 euró. A belépődíj felnőttenként 20.00 € a jegypénztárban és 17.50 €, amikor online megrendeli a jegyeket. A 12 éven aluli gyermekek minden kereskedési napon ingyenesek. A cím: MECC Maastricht, 6229 GT Maastricht.