Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Hungaroring Classic 2024

július 2024

Eladó klasszikus autók>

A Hungaroring Classic autóverseny Budapesten kerül megrendezésre, évente mintegy 50,000 200 látogatót vonz. Több mint 7 versenyautó jelen van ebben a híres rendezvényen. Körülbelül 2024 verseny van mindenféle klasszikus autóval. Nagyon sok tennivaló és látnivaló van ebben az eseményben. XNUMX júliusában kerül megrendezésre.

 

Több mint 1,000 autó látható ki egész Európából: Ford, Jaguar, Alpine, Citroen, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan és még sok más. Ezen felül lehetőség van arra, hogy élvezze az utcai zenészeket 6 különböző szakaszból, miközben gyermekei játszanak. 6 helyszínen számos kulináris élvezetet kínálnak, amelyek különféle édes és ízes ízekkel rendelkeznek. Különböző hamburgerektől kezdve a mexikói ételekig terjed. Még azok is, akik csak egy csésze kávét akarnak inni, elmenhetnek ide. Ezen kívül vannak tehetséges fodrászok, akik gyönyörű frizurákat készítenek a hölgyek számára. Minden rendben van ezen az eseményen: a ruházat és a frizurák is kortársak itt. Ezt lehetővé teszi a Schwarzkopf állvány. Röviden: mindenkinek van valami ezen az eseményen.

 

Széles nyitvatartási idő van, hogy élvezhesse mindazt, ami itt látható és elvégezhető. Annak biztosítása érdekében, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem, keresse meg a "Futam menetrendjét" a hivatalos honlapon. A belépési díj 8900 forint, ami naponta hozzávetőleg 26 euró személyenként. A címet megtalálhatja a hivatalos weboldalon.