Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Hungaroring Classic 2023

július 2023

Eladó klasszikus autók>

Budapesten a híres Hungaroring Classic autóverseny található. Évente mintegy 50,000 200 látogató érkezik a Hungaroring Classic-ra, és több mint 7 versenyautó jelenik meg. Körülbelül 2023 verseny mindenféle klasszikus autóval zajlik a helyszínen. Ezen túlmenően még sok más tennivaló van ezen a klasszikus autóversenyen. XNUMX júliusában kerül megrendezésre.

 

Minden korban van valami tennivaló ezen az eseményen. Például több mint 1,000 autó látható ki egész Európából: Ford, Jaguar, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Alpine, Citroen, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, Ferrari, Morgan és még sok más. Ezen felül élvezheti az utcai zenészeket 6 különböző szakaszból, miközben gyermekei játszanak. A helyszínen számos kulináris élvezetet kínálnak 6 helyszínen, amelyek különféle édes és ízes ízekkel egészítik ki a mexikói ételek különleges hamburgereit. Ha csak egy kávét akar inni, akkor ez természetesen szintén lehetséges. Vannak tehetséges fodrászok is, akik gyönyörű frizurákat készítenek a hölgyek számára. Ezen az eseményen nemcsak a ruházat megfelelő, hanem a frizurák is kortársak. Ezt lehetővé teszi a Schwarzkopf állvány.

 

A tág nyitvatartás miatt időt szakíthat arra, hogy csendesen körülnézzen. Keresse meg a "Verseny menetrend" -et a hivatalos weboldalon, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem. A belépő ára 8900 forint, ami naponta fejenként körülbelül 26 eurót tesz ki. A címet megtalálhatja a hivatalos weboldalon.