Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Hungaroring Classic 2022

július 2022

Eladó klasszikus autók>

A Hungaroring Classic autóversenyt Budapesten rendezik meg. Körülbelül 50,000 200 látogató érkezik a Hungaroring Classic-ra, és több mint 7 versenyautó lesz jelen. Körülbelül 2022 verseny van mindenféle klasszikus autóval. Ezen túlmenően még sok más tennivaló van ezen a klasszikus autóversenyen. XNUMX júliusában kerül megrendezésre.

 

Ezen a rendezvényen mindenki számára van mit tenni. Több mint 1,000 autó látható Európa-szerte: Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan és még sok más. Ezen felül élvezheti az utcazenészeket 6 különböző színpadról, miközben gyermekei játszanak. Számos kulináris élvezetet kínál 6 helyszínen, amelyek különféle édes és sós ízeket kínálnak a speciális hamburgerekhez és a mexikói ételekhez. Azok számára, akik csak egy csésze kávét akarnak inni, miközben csodálják a versenyautókat, ide is el lehet menni. Ezen kívül vannak tehetséges fodrászok, akik gyönyörű frizurákat készítenek a hölgyeknek. Tehát nemcsak a ruhák, hanem a frizurák is kortársak itt. Ezt a Schwarzkopf standja teszi lehetővé.

 

A széles nyitva tartásnak köszönhetően élvezheti mindazt, ami itt látható és elvégezhető. Keresse meg a "Verseny menetrend" címet a hivatalos weboldalon, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem. A belépő ára 8900 forint, ami naponta személyenként körülbelül 26 euró. A címet megtalálhatja a hivatalos weboldalon.