Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Hungaroring Classic 2021

július 2021

Eladó klasszikus autók>

A Hungaroring Classic autóverseny Budapesten kerül megrendezésre. Az esemény júliusban kerül megrendezésre 2021. Körülbelül 50,000 látogatók érkeznek a Hungaroring Classicba, és több mint 200 versenyautó lesz jelen. Körülbelül 7 versenyek vannak a különböző klasszikus autókkal. Ezen kívül a klasszikus autóversenyen több dolgot kell tenni!

 

Minden korosztály számára sokféle program létezik. Például több mint 1,000 kiállított autó Európa minden szegletéből: Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan és még sok más. Emellett a rendezvény autókerék felvonulásokat kínál. Élvezheti az utcazenészeket 6 színpadon, miközben gyermekei játékokat játszanak. Számos kulináris élvezetet kínálnak 6 helyszínen az éhezők. A különféle édes és sós ízektől kezdve a különleges hamburgereken át a mexikói ételekig. Azok azonban, akik csak egy csésze kávét szeretnének meginni, miközben csodálják a versenyautókat, itt is megtalálhatják fiókjukat. A tehetséges fodrászok lenyűgöző frizurákat készítenek a hölgyeknek. Tehát nemcsak ruházatuk, hanem frizurájuk is kortárs. Ezt a Schwarzkopf stand kínálja.

 

Élvezheti ezt az eseményt a széles nyitvatartási idő miatt. A versenynaptár megtekintéséhez a hivatalos honlapon, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem! A belépési díj 7900 forint körül mozog, ami napi fejenként körülbelül 24 eurót jelent. A címet megtalálhatja a hivatalos weboldalon.