Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Hungaroring Classic 2020

Július, 2020

Eladó klasszikus autók>

A Hungaroring Classic autóverseny rendezvénye Budapesten kerül megrendezésre. Az esemény júliusban kerül megrendezésre 2020. Az 50,000 látogatói a Hungaroring Classicba érkeznek, és több mint 200 versenyautó vesz részt az eseményen. Az 7 versenyek mindegyik klasszikus autóval rendelkeznek. Ezen kívül a klasszikus autóversenyen több dolgot kell tenni!

 

Sokféle program létezik minden korosztály számára. Például az eseményen autóklub felvonulásokat és több mint 1,000 kiállított autót kínálnak Európa minden szegletéből: MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, Ferrari, Morgan és még sok más. Élvezze az utcazenészeket 6 színpadon, miközben gyermekei játékokat játszanak. Az éhezők számára számos kulináris élvezetet kínálnak 6 helyszínen. A különleges hamburgertől a mexikói ételekig, a különféle édes és sós ízekig. De azok, akik csak egy kellemes kávét akarnak inni, miközben megcsodálják a versenyautó-harcokat, itt is megtalálhatják fiókjukat. Különösen a hölgyek számára tehetséges fodrászok lenyűgöző frizurákat készítenek nekik. Ezt a Schwarzkopf stand kínálja. Tehát nemcsak ruházatuk, hanem frizurájuk is kortárs.

 

Élvezheti ezt az eseményt a széles nyitvatartási idő miatt. A „Race Timetable” megjelenéshez a hivatalos weboldalon, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem! A belépési díj 7900 Ft, ami körülbelül 24 eurót jelent személyenként és naponta. A címet megtalálhatja a hivatalos weboldalon.